Okulumuzda Robotik Kodlama Sınıfı Kuruluyor

YUMURTALIK'TA BİR İLK GERÇEKLEŞİYOR   İlçemizdeki İlk Robotik, Yazılım ve Kodlama Atölyesinin Kurulum Sözleşmesi İmzalandı. Robotik, Yazılım ve Kodlama Atölyesi Artık Çok Yakın.   Okulumuz bünyesinde Robotik, Yazılım ve Kodlama Atölyesi kurulması amacıyla yüklenici firmayla sözleşmeyi imzaladık.   EMBA Elektrik Üretim A.Ş. tarafından maliyeti karşılanacak olan atölyenin yapımını Tenet Modüler Mobilya firması gerçekleştirecek. Konuya ilişkin sözleşme İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Sayın Tolga TEMİR, Meryem Ali Öztürk İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Ali AKILLI, Okul-Aile Birliği Başkanı Hilal AY, Tenet Modüler Mobilya adına Metin DEMİR ve Şef Ahmet DOĞAN'ın katılımıyla Zeytinbeli Mahallesindeki okulumuzda imzalandı.   Atölyenin kurulumu ve teslimi 40 takvim günü sonunda sağlanacak olup, ilçemizde kurulumu gerçekleştirilen ilk Robotik, Yazılım ve Kodlama Atölyesi olacak.   Atölyenin kurulum maliyetini karşılayan EMBA A.Ş. ye, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Sayın Tolga TEMİR'e, Okul-Aile Birliği Başkanımız Sayın Hilal AY'a personelimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.