Meryem-Ali Öztürk İlkokulu
Zeytinbeli Mahallesi YUMURTALIK / ADANA

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, fikir ve proje üreten, bilim ve teknoloji ile barışık, akılın, bilimin ve tarihin aydınlığında değişim ve gelişmelere açık kurum olmak.

MİSYON

Türk ulusunun ve insanlığın ihtiyaç duyduğu iyi insan, iyi vatandaş özelliklerine sahip; bilgili, becerikli, kendine güvenen, düşünen, üreten, iyi bir gelecek için standartları yükselterek kaliteli bir eğitimin öncüsü bir kurum.

BAŞARILAR

Okulumuzun güreş spor dalında Türkiye birinciliği, 7 adet bilgi yarışması ilçe birinciliği, 4 adet bilgi yarışması ilçe ikinciliği,2 adet bilgi yarışması ilçe üçüncülüğü, minikler futbol Kaymakamlık kupası şampiyonluğu, futbol belediye kupası ikinciliği, voleybol kaymakamlık kupası üçüncülüğü, kır koşusu ilçe ikinciliği , bu benim eserim projesinde bölge bilim kurulu elemelerini geçerek sergiye katılma başarısı, beyaz bayrak alma başarısı, fen ve anadolu liselerine birçok öğrenci gönderme başarısı bulunmaktadır. Ayrıca İl ve ilçeler arası düzenlenen çeşitli şiir, resim, kompozisyon yarışmalarında birçok başarısı mevcuttur.

08.30-14.20

sobalı-klimalı

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Dolu

İl merkezine 80 km, ilçe merkezine 9 km

Adana İli Yumurtalık İlçesi Zeytinbeli Mahallesi

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında TÜBİTAK İşbirliği ile Bilim Fuarı düzenlendi.